De Lions op het Winterfestival 2017

Kerst op 't Kampje flyer

Lions verkopen kerststukjes en houden een loterij voor het goede doel!

 

overzicht-winterfestival

De Lions hebben vele jaren de kerstmarkt “Kerst op het kampje” georganiseerd en van nul af aan opgebouwd.

Na de 5e editie in 2016 hebben de Lions besloten dat ze bij hun kern moesten blijven nl. het belangeloos inzetten voor het goede doel en hebben ze het evenement overgedragen aan de stichting Promotie Ouder-Amstel. Deze stichting heeft er een nieuwe naam aan gegeven: Winterfestival.

Op het winterfestival zullen de Lions aanwezig blijven met twee kramen en houden een fundraising (geld inzamelen) voor het realiseren van goede doelen in Ouderkerk.

Er zijn een drietal activiteiten die worden georganiseerd;

Kerststukjes te koop bij de kleermaker / stomerij in het voormalig Rabobank gebouw

kerststukje-3 kerststukje-2 kerststukje-1

 

 

 

 

Na de succesvolle start in het maken en verkopen van kerststukjes twee jaar geleden zullen dit jaar weer vele kerststukjes verkocht gaan worden nu op een iets andere lokatie, te weten bij de kleermaker/stomerij in het voormalige Rabobank kantoor.

Vanuit diverse organisaties van vrijwilligers, ouderen, gehandicapten en kinderen wordt, met gratis ter beschikking gesteld materiaal, door een groot team creatieve vrijwilligers dagelijks de komende weken gewerkt aan het maken van kerststukjes.

Deze worden vervolgens verkocht vanaf 9 december door de kleermaker/stomerij in het voormalige Rabobank gebouw. De openingstijden voor de verkoop zijn als volgt;

  • Maandag 11 december van 9:00-18:00 uur
  • Dinsdag 12 december van 9:00-18:00 uur
  • Woensdag 13 december van 17.00-20.00 uur
  • Donderdag 14 december van 9.00-16.00 uur
  • Vrijdag 15 december van 17.00-20.00 uur
  • Zaterdag 16 december van 9.00-13.00 uur en vanaf 15.00 uur op het Winterfestival

Loop gerust binnen om een leuk kerststuk mee te nemen voor in uw huis, winkel of kantoor! U heeft al een prachtig kerststuk vanaf EUR 15,-!

 

Loterij

      Op het Winterfestival worden de enveloppes met genummerde loten verkocht en u kunt direct zien welke prijs u gewonnen hebt. De lokale ondernemers oa. winkeliers en restaurateurs hebben het mogelijk gemaakt  dat wij een mooi prijzenpakket hebben kunnen samenstellen. De hoofdprijs, een fiets, is ter beschikking gesteld door Rijwielhandel de Haan Daarnaast zijn er een diner bonnen en zullen we binnenkort nog met een aanvulling komen van andere prijzen die ter beschikking gesteld zijn!

Koop zoveel mogelijk loten voor het goede doel en win een van de vele prijzen en misschien wel een hoofdprijs!!!

De kans op een prijs is ongeveer 1:10.

 

Champagne drinken voor het goede doel

 champagne_panorama2

Op een van de stands van de Lions op het Winterfestival zal dit jaar champagne worden verkocht, direct aangekocht vanuit het Chateaux in Frankrijk in de champagnestreek. Een fles die normaal EUR 45,- kost kunt u hier aanschaffen voor EUR 30,- per fles, afhankelijk van het type champagne (brut, demi-sec of rose). Heeft u de komende feestdagen nog iets te vieren met een mooie fles champagne dan wacht nog even met de aanschaf hiervan! Wat is er nu leuker dan een heerlijk glas bubbels te drinken en direct ook nog het goede doel te steunen?!

 

Wensactie samen met alle kinderen van Ouderkerk

Tot slot is er een heel bijzonder initiatief op dit Winterfestival samen met de scholen en kinderopvang in Ouderkerk, namelijk “de wensboom”. Alle scholen mogen samen met de leerlingen wensen indienen voor een Goede Doel en deze indienen op www.ouderkerkwenst.nl . Uit al deze wensen zal 1 wens worden gekozen die ook (financieel) gerealiseerd zal gaan worden door de Lions Ouderkerk. Dus denk aan wat je zou wensen voor iemand of meerdere personen in Ouderkerk en stuur je wens in, wellicht dat jouw wens werkelijkheid wordt!

 

Voor nadere informatie:

Lions Ouderkerk aan de Amstel

www.ouderkerkwenst.nl

Telefoon: 0655-383330

 

 

Foto’s eerder edities

 

Download de flyer hier [PDF]