Onze champagnes

Champagne Brut RéserveBrut Reserve

Prijs per fles €20,83*

Druivensoorten: 80% Pinot Meunier, 20% Chardonnay

“Gele kleuren met enkele oranje tinten. De eerste neus is fris met citrus aroma’s, gevolgd door een vleugje kaneel en dan honing. In de mond een licht zuur gevoel, gevolgd door een aangenaam zoete en zure smaak .”

Rosé BrutRosé Brut

Prijs per fles: € 21,66*

Druivensoorten: 80% Pinot Meunier, 20% Pinot Noir

“Haar tumultueuze bruisen legt een grote ring van kleine belletjes over deze zalmroze champagne. De eerste neus is delicaat fris en fruitig, gevolgd door tonen van zoetigheden en snoep; uiteindelijk ruik je citrusvruchten. In de mond begint een ronde smaak met citroen aroma’s die een fris gevoel geven.”

BicentenaireCuvée Bicentenaire

Prijs per fles: € 22,50*

Druivensoorten: 60% Chardonnay, 20% Pinot Meunier, 10% Pinot Noir.

“De bubbels en de ring zijn vluchtig. Mooie gele kleuren met licht groene tinten. De eerste neus geeft een duidelijke rijpheid, met citrus aroma’s, gevolgd door vanille. Uiteindelijk wordt deze champagne gemarkeerd door witte bloem aroma’s.”

5 Générations (special edition !)

Prijs er fles: € 30,00*

Druivensoort: 80% Pinot Meunier, 20% Chardonnay

“Haar tumultueuze bruisen  creëert een breed oppervlak van fijne bubbels. De kleur van deze champagne is roze met zalmroze gloed. De eerste neus is delicaat, fruitig en fris, dan komen de tonen van zoete vruchten en als laatste een vleugje citrus. In de mond is de smaak rond met tonen van citroen die de champagne een frisse afdronk geven. Deze fles met paarlemoerglans is ook per stuk verpakt zoals afbeelding.

 

* Worden uitsluitend per doos van 6 stuks geleverd.