8e Ouder-Amstel Drive

Ouder-Amstel Bridgedrive

Op 28 september 2019 vindt de 8e Ouder-Amstel Drive plaats.

Op 22 juni hebben we de inschrijving officieel geopend. Daar konden een aantal van onze trouwe deelnemers niet op wachten en zij begonnen zich al vanaf 12 juni in te schrijven.

Vandaag 2 juli kunnen we melden dat we vol zitten met 196 paren.

U kunt zich via de link rechts toch nog inschrijven. We plaatsen u dan op onze wachtlijst. Tot dat u bericht van ons krijgt dat er een plekje vrij is, hoeft u het inschrijfgeld niet over te maken. Wij benaderen de reserves op volgorde van inschrijving.

Het is onze ervaring dat we ieder jaar in de laatste 2 weken zo’n 20 paren moeten benaderen om de openvallende plaatsen te vullen. Het is daarbij van belang dat u een mobiel telefoonnummer achterlaat. Als we u niet aan de lijn treffen laten we geen boodschap achter maar bellen de volgende op de lijst. We kunnen niet het risico lopen dat we de drive niet op tijd gevuld hebben.

Ons doel is, om u naast een fantastische dag te bezorgen, geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar een binnenkort bekend te maken goed doel in Ouderkerk aan de Amstel.

Praktische informatie over de drive en de inschrijving vindt u via onderstaande link.

Praktische informatie 2019

Een overzicht van de indeling van de paren verschijnt als de datum van de drive nadert. Als u fouten ziet, meldt het ons dan alstublieft via het e-mailadres:

ouderamsteldrive@gmail.com.

bridge boekje 2018 (oud)