Kerst op het kampje wordt Winterfestival

Kerst op het kampje wordt Winterfestival

Category : news

overzicht-winterfestival

Ook dit jaar staat het winterfestival (voormalig Kerst op ’t Kampje) weer vol in het teken van het Goede doel! De organisatie heeft samen met de Lions de handen ineen geslagen en een fundraising georganiseerd voor het inzamelen van fondsen voor het Goede doel in Ouderkerk. Dit jaar zal de opbrengst van het Winterfestival bestemd worden voor het koor Elckerlyc, het koor dat in het voorjaar The Passion ten tonele zal brengen op ‘t Kampje! Er zijn een drietal activiteiten die worden georganiseerd;

Kerststukjes te koop in het voormalig Rabobank gebouw

Na de succesvolle start in het maken en verkopen van kerststukjes afgelopen jaar is dit jaar het oude Rabobank kantoor (bij de geldautomaat) DE plek waar vrijwilligers uit het dorp de mooiste kerststukjes maken. Vanuit diverse organisaties van vrijwilligers, ouderen, gehandicapten en kinderen wordt, met gratis ter beschikking gesteld materiaal, dagelijks de komende weken gewerkt aan het maken van kerststukjes.

kerststukje-2kerststukje-4kerststukje-3

 

 

Deze worden vervolgens verkocht vanaf 9 december vanuit het Rabobank gebouw. De openingstijden voor de verkoop zijn als volgt;
• Vrijdag 9 december van 17.00-20.00 uur
• Zaterdag 10 december van 9.00-16.00 uur
• Vrijdag 16 december van 17.00-20.00 uur
• Zaterdag 17 december van 9.00-13.00 uur en vanaf 15.00 uur op het Winterfestival

Loop gerust binnen om de vrijwilligers aan te moedigen, te ondersteunen en een leuk kerststuk mee te nemen voor in uw huis, winkel of kantoor! U heeft al een prachtig kerststuk vanaf EUR 15,-!