1e Lustrum Ouder-Amstel-bridgedrive groot succes! Voedselbank Diemen ontvangt 3000 Euro.

1e Lustrum Ouder-Amstel-bridgedrive groot succes! Voedselbank Diemen ontvangt 3000 Euro.

Category : news

De 5e editie van de Ouder-Amstel bridgedrive bracht dit jaar bijna 400 bridgers en een groot aantal vrijwilligers op de been, het was een drukte van belang met al die wandelaars door het dorp! De opbrengst van het evenement, € 3000, komt dit jaar ten goede aan de Voedselbank in Diemen waar ook gezinnen uit Ouderkerk aan de Amstel gebruik van maken.

Alles klopte deze dag: het weer, het dorp, de gezellige horeca locaties, de organisatie en niet te vergeten de goed geluimde deelnemers. Deze bridgedrive is een initiatief van bridgeclub Continental aan de Amstel anno 1889 en de Lionsclub Ouderkerk. Voor deze lustrum editie werden de prijzen uitgereikt door de burgemeester van Ouder-Amstel: Mieke Blankers-Kasbergen. De winnaars van deze editie zijn Rob Lissauer en Rob Scholte met een score van maar liefst 69,22%!

Voor de volledige uitslag klikt u op hier: zittinguitslag-2016 .

Foto impressie van deze dag:   (meer foto’s volgen)

De organisatie bedankt alle deelnemers, vrijwilligers, deelnemende horeca en sponsors voor het mogelijk maken van dit evenement en kijkt nu al uit naar de 6e Ouder-Amstel Drive op 30 september 2017.