Kerst op ‘t Kampje 2015

  • -

Kerst op ‘t Kampje 2015

12 DECEMBER 2015

TRADITIONELE KERSTMARKT VOOR HET GOEDE DOEL IN OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Op zaterdag 12 december wordt in Ouderkerk aan de Amstel op het dorpsplein t’ Kampje de jaarlijkse traditionele kerstmarkt voor het goede doel georganiseerd. Net als voorgaande jaren zijn er in dit prachtig historische en culinaire dorp wederom een aantal stands met kerstartikelen, winterse dranken en culinaire versnaperingen. Naast de deelname van alle scholen en diverse verenigingen zijn er kramen met natuurlijke vilten producten, biologische zepen en geuren, lekkernijen uit Sardinie, oud hollandse stroopwafels, biologische broden en oliebollen, cupcakes, zelfgemaakte figuren van metaal, een grote kraam met leuke kinderkado’s en nog veel meer! Centraal is de levende kerststal tegenover het podium en de uitgebreide bar met diverse winterse versnaperingen!

De kleinschalige en persoonlijke aanpak staat ook dit jaar weer garant voor een leuke middag om het kerstgevoel in winterse sferen te beleven! Centraal staat dit jaar de grote kerstboom van de plaatselijke Lions vereniging, ondernemers en sponsors waar de winnaars van de kerstloterij voor het goede doel bekend gemaakt worden. Gedurende de hele middag worden er continue loten verkocht waarbij de prijzen direct bekend gemaakt worden! Hierbij zijn diverse mooie prijzen beschikbaaar gesteld door de sponsoren waarbij de hoofdprijs fietsend naar huis kan rijden! 😉

De Ouderkerker kerstmarkt is er vooral ook voor kinderen; er is een aantal activiteiten voor kinderen welke begeleid worden door de professionals van de plaatselijke kinderopvang organisaties en scholen. Kinderen kunnen kiezen uit een springkussen, een kinderkoor en diverse creatieve activiteiten. Er kunnen kerststukjes worden gemaakt, er is een kaarsenmaker en tevens kunnen marshmellows in chocolade worden gedoopt!

Voor meer informatie:

Kerstmarkt Ouderkerk Ouderkerk aan de Amstel
De heer LTC Filippini
Tel: 0655383330