Kerst op ‘t Kampje verandert van naam en wordt Winterfestival

Kerst op 't Kampje flyer

Winterfestival Ouderkerk in teken van Goede doel!

 

overzicht-winterfestival

Ook dit jaar staat het winterfestival (voormalig Kerst op ’t Kampje) weer vol in het teken van het Goede doel! De organisatie heeft samen met de Lions de handen ineen geslagen en een fundraising georganiseerd voor het inzamelen van fondsen voor het Goede doel in Ouderkerk. Dit jaar zal de opbrengst van het Winterfestival bestemd worden voor het koor Elckerlyc, het koor dat in het voorjaar The Passion ten tonele zal brengen op ‘t Kampje! Er zijn een drietal activiteiten die worden georganiseerd;

 

Kerststukjes te koop in het voormalig Rabobank gebouw

kerststukje-3 kerststukje-2 kerststukje-1

 

 

 

Na de succesvolle start in het maken en verkopen van kerststukjes afgelopen jaar is dit jaar het oude Rabobank kantoor (bij de geldautomaat) DE plek waar vrijwilligers uit het dorp de mooiste kerststukjes maken. Vanuit diverse organisaties van vrijwilligers, ouderen, gehandicapten en kinderen wordt, met gratis ter beschikking gesteld materiaal, dagelijks de komende weken gewerkt aan het maken van kerststukjes.

Deze worden vervolgens verkocht vanaf 9 december vanuit het Rabobank gebouw. De openingstijden voor de verkoop zijn als volgt;

  • Vrijdag 9 december van 17.00-20.00 uur
  • Zaterdag 10 december van 9.00-16.00 uur
  • Vrijdag 16 december van 17.00-20.00 uur
  • Zaterdag 17 december van 9.00-13.00 uur en vanaf 15.00 uur op het Winterfestival

Loop gerust binnen om de vrijwilligers aan te moedigen, te ondersteunen en een leuk kerststuk mee te nemen voor in uw huis, winkel of kantoor! U heeft al een prachtig kerststuk vanaf EUR 15,-!

 

Loterij en 21 spel

      Samen met enkele winkeliers worden een drietal hoofdprijzen verloot en daarnaast kunnen tal van kleinere prijzen worden gewonnen in het 21 spel! Op het Winterfestival worden de loten verkocht en kunt u diverse prijzen en een hoofdprijs winnen, ter beschikking gesteld door Rijwielhandel de Haan, een gloednieuwe fiets! Daarnaast zijn er een 2e prijs, een jaarlang wekelijks een fleurig boeket van Sandra’s bloemen boutiek en als 3e prijs worden er 3 high teas ter beschikking gesteld in de lunchroom van Hans Out! Koop zoveel mogelijk loten voor het goede doel en win een van de vele prijzen en misschien wel een hoofdprijs!!!

 

Champagne drinken voor het goede doel

 champagne_panorama2

Op een van de stands van de Lions op het Winterfestival zal dit jaar champagne worden verkocht, direct aangekocht vanuit het Chateaux in Frankrijk in de champagnestreek. Een fles die normaal EUR 45,- kost kunt u hier aanschaffen voor EUR 30,- per fles, afhankelijk van het type champagne (brut, demi-sec of rose). Heeft u de komende feestdagen nog iets te vieren met een mooie fles champagne dan wacht nog even met de aanschaf hiervan! Wat is er nu leuker dan een heerlijk glas bubbels te drinken en direct ook nog het goede doel te steunen?!

 

Wensactie samen met alle kinderen van Ouderkerk

Tot slot is er een heel bijzonder initiatief op dit Winterfestival samen met de scholen en kinderopvang in Ouderkerk, namelijk de wensboom. Alle scholen mogen samen met de leerlingen wensen indienen voor een Goede Doel en deze indienen op www.ouderkerkwenst.nl . Uit al deze wensen zal 1 wens worden gekozen die ook (financieel) gerealiseerd zal gaan worden door de Lions Ouderkerk. Dus denk aan wat je zou wensen voor iemand of meerdere personen in Ouderkerk en stuur je wens in, wellicht dat jouw wens werkelijkheid wordt!

 

Voor nadere informatie:

Lions Ouderkerk aan de Amstel

www.ouderkerkwenst.nl

Telefoon: 0655-383330

 

 

Editie 2015

Het officieel ontsteken van de lampjes vond plaats op zaterdag 12 december 2015.

Net als in de voorgaande jaren zijn er weer stands met kerstartikelen, winterse dranken en culinaire versnaperingen. Er zijn live optredens en ook voor de Ouderkerkse jeugd zal er weer veel te beleven zijn. De kleinschalige en persoonlijke aanpak staat ook dit jaar weer garant voor een leuke middag en avond om het kerstgevoel in winterse sferen te beleven.

Kerst op ‘t Kampje begint om 15:00 en eindigt om 21:00.

Download de flyer hier [PDF]

This slideshow requires JavaScript.