7e Ouder-Amstel Drive

Ouder-Amstel Bridgedrive

Op 29 september 2018 vindt alweer de 7e Ouder-Amstel Drive plaats.

Bij de vaste deelnemers is het bekend dat we elke ronde een ander horeca etablissement aandoen. Alles is binnen loopafstand van elkaar.

Ons doel is, om u naast een fantastische dag te bezorgen, geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar kerstcadeau- en levensmiddel pakketten voor gezinnen in Ouder-Amstel die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

De organisatie nodigt alle bridge enthousiasten uit om weer in te schrijven voor dit prachtige evenement in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel.

Praktische informatie over de drive en de inschrijving vindt u via onderstaande link.

Praktische informatie

De uitnodigingen aan eerdere inschrijvers zijn verstuurd in juni. Slechts van enkele mensen uit ons bestand klopte het e-mailadres niet meer. Dat kan de reden zijn. dat u de uitnodiging heeft gemist.

Een overzicht van de indeling van de paren verschijnt als de datum van de drive nadert. Als u fouten ziet, meldt het ons dan alstublieft via het e-mailadres:

ouderamsteldrive@gmail.com.

Op 20 juni zijn de uitnodigingen voor deze drive verstuurd. Op 28 juli om 14:30 uur staat de teller van het aantal ingeschreven paren op 226. Omdat al 196 paren hebben betaald, zit de drive vol. Het heeft zeker nog zin u in te schrijven. Op 16 juli hebben we wegens een afzegging een reservepaar kunnen inzetten. We beschikken graag over reserveparen. Het is onze ervaring dat er in de aanloop tot 29 september nog een aantal paren zal afvallen onder de ingeschreven paren en onder de reserveparen. Als u zich inschrijft, hoeft u nog geen geld over te maken. We nemen contact met u op als er een plek voor u vrij komt.

Hieronder vindt U de link naar het programma boekje van de 7e Ouder-Amstel Bridge Drive.
Hierin vindt U op pagina 6 het programma en op 9 de plattegrond/locaties en natuurlijk onze sponsors die dit prachtige evenement mede mogelijk maken.

bridge boekje 2018