6e Ouder-Amstel Drive

Ouder-Amstel Bridgedrive

Op 30 september 2017 vindt alweer de 6e Ouder-Amstel Drive plaats.

Bij de vaste deelnemers is het bekend dat we elke ronde een ander horeca etablissement aandoen. Alles is binnen loopafstand van elkaar.

Ons doel is, om u naast een fantastische dag te bezorgen, geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar is het voor ons lokale zwembad Amstelbad.

De organisatie nodigt alle bridge enthousiasten uit om weer in te schrijven voor dit prachtige evenement in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel.

Op 24 september 2016 vond de 5e Ouder-Amstel Drive plaats, ons eerste lustrum.

De uitslagen vind u hier: zittinguitslag-2016

Praktische informatie over de drive en de inschrijving vindt u via onderstaande link.

Praktische informatie

De uitnodigingen aan eerdere inschrijvers zijn verstuurd op 19 juni 2017. Slechts van enkele mensen uit ons bestand klopte het e-mailadres niet meer. Dat kan de reden zijn. dat u de uitnodiging heeft gemist.
Op 24 september staat de teller op 208 paren. Door een afmeldingen voor de drive is de situatie veranderd. Daarom ziet u op de lijst voor ingeschreven paren, 196 paren staan en 12 paren op de reservelijst.

Een overzicht van de indeling van de paren vindt u hier. Het overzicht bestaat uit 5 pagina’s. Het overzicht van de reserveparen vindt u hier. Als u fouten, ziet meldt het ons dan alstublieft via het e-mailadres: ouderamsteldrive@gmail.com.

Als u niet zo bekend bent in Ouderkerk vindt u hier een plattegrond ter oriëntatie. Deze plattegrond is ook opgenomen in het boekje dat u krijgt uitgereikt. Dus hoeft u deze ook niet te printen.